Knäpp häst, morgondagens planer och blåst.

Hejs svejs!

Idag var det min tur (igen) att ha Lisen, och idag så red vi ut, som de andra dagarna den här veckan.
Lisen som är så jäkla cool på dem flesta sakerna här i livet (förutom tomma höpåsar och ensilagehöbalar HAHA) såg monster och krokodiler överallt idag.
Hon blev till och med rädd, livrädd, för en kärra med hö... Hon blev alltså rädd för en kärra fullproppad med mat... Hon vägrade gå förbi den de första 8 gångerna sedan spände hon upp sig, blev 2 dm högre och flög förbi kärran med hö som om hon hade 10 raketer i baken... Svårt att tro att hon snart är 15 år när hon beteer sig som 5 :) utöver kärran var en pinne på marken en krokodil, en höbal kunde äta upp henne och den oskottade snön kunde vara ett monster idag. Allt var farligt. Men efter lite galopparbete försvann spökena i hennes lilla hjärna och sedan blev hon cool igen. :)

Imorgon är det hoppning och sjävklart är det Olles tur. Imorgon ska vi träna på öka och länga galoppen samt räkna galoppsprång på linje. Ser framemot morgondagen.... Om vi lever! Stormen Ivar är ju på gång här i Sundsvall och det har redan börjat knaka i väggarna...

Kram på er, nu ska vi se Hem till Midgård! Sålänge vi har ström vill säga... :(


Lisen får stå för dagens bild och för dagens knäppis!

/ Caroline 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback